Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΩΜΟΦΑΓΙΑΣ - THE RAW DIET

Η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος  Αναστασία Κόκκαλη και ο chef Νίκος Γαϊτάνος, μας παρουσιάζουν έναν μοναδικά ενδιαφέρον σεμινάριο για την ωμοφαγία.
Πολλοί ακολουθούν τη raw diet για απώλεια βάρους, ευεξία, βελτίωση της υγείας ή ακόμη και για μία… γευστική δοκιμή συνταγών που δεν χρειάζονται μαγείρεμα. Αποτελεί διατροφικό trend αλλά και ευκαιρία να γευτούμε τρόφιμα αγνά χωρίς επεξεργασία, λαμβάνοντας τη μέγιστη θρεπτική αξία. Στα πλεονεκτήματα ανήκει και η απώλεια βάρους καθώς η θερμιδική αξία των περισσότερων συνταγών είναι χαμηλή. Μέσω της ωμοφαγίας, μπορούμε να ανακαλύψουμε απίστευτους συνδυασμούς τροφίμων και να χρησιμοποιούμε τα raw γεύματα συνδυαστικά με την κανονική μας διατροφή.
Στο σεμινάριο θα μάθετε πως μπορείτε να ακολουθήσετε ωμοφαγία αλλά και να ‘μαγειρεύετε’ γευστικές και πολύ θρεπτικές συνταγές… ωμές!!!
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση παρακολούθησης, που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.
Κόστος Συμμετοχής: 55€
Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες
Τμήμα 36 ατόμων
Για να δηλώσετε συμμετοχή:
1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην ιστοσελίδα μας, στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
2) Καλέστε τηλεφωνικά, στο 2310 277280, Δευτέρα ως Παρασκευή, 10:00-19:00.
Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης. Πληρωμή με καταβολή του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό EUROBANK. Κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης των συμμετεχόντων, υπάρχει η πιθανότητα ακύρωσης ή αναβολής ημερομηνίας όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Σε αυτή την περίπτωση τα χρήματα επιστρέφονται.
Σημείωση: Παρακαλούμε, όταν συμπληρώνετε την φόρμα συμμετοχής, να συμπληρώνετε απαραίτητα τον τίτλο του σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει, όπως κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.ωμοφαγια_σεμιναριο

Δεν υπάρχουν σχόλια: