Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ... ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΑΥΤΟΣ !

Η πρώτη μου ανάρτηση για το 2012 περιλαμβάνει μόνο θετικές σκέψεις, ευχάριστες ιδέες και όμορφους στόχους! Σκεφτείτε , λοιπόν ποιοι είναι οι στόχοι σας για το 2012 και ...

Αγοράστε ένα ημερολόγιο , όπου θα καταγράφετε κάθε μέρα τι τρώτε . Το ημερολόγιο διατροφής είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία ελέγχου του βάρους μας!
 Ξεκινήστε ή συνεχίστε το γυμναστήριο ή το χορό ή όποια άλλη δραστηριότητα σας αρέσει! Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συστήνει 1 ώρα γυμναστική ή περπάτημα κάθε μέρα!
 Τα φρούτα και τα λαχανικά πρέπει να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο όγκο στο καθημερινό σας διαιτολόγιο....
 Πειραματιστείτε με ένα νέο στυλ ντυσίματος, το οποίο θα αναδεικνύει τα ωραία σημεία του σώματός σας και ξεκινήστε τη μέρα σας με μία θετική σκέψη - κάντε την tweet ή post ή απλά γράψτε την σε ένα χαρτάκι που θα έχετε μαζί σας όλη την ημέρα.

Φεύγοντας από το σπίτι το πρωί, πάρτε ένα μήλο ή μία μπανάνα και λίγα ωμά αμύγδαλα για τη δύσκολη ώρα στις 12.00

Δοκιμάστε νέες συνταγές με υγιεινά υλικά και περίεργα dressing στην αγαπήμενη σας σαλάτα. Πασπαλίστε με λιναρόσπορο το πρωινό σας κουάκερ και με κανέλα το απογευματινό σας κακάο..

Απολαύστε κάθε γεύμα σας για 20 λεπτά .. Και μην ξεχνάτε ότι κάθε μέρα είναι μοναδική όπως και εσείς! Δώστε τα καλύτερα στον εαυτό σας!!





HAPPY HEALTHY NUTRITIOUS YEAR !!!!

(and.. low fat year  αφού άρεσε τόσο στους new twitter friends!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: