Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Διατροφή και ομορφιά: μάθετε τα πάντα σε ένα σεμινάριο!


Το ότι είμαστε ό,τι τρώμε, έχουμε αρχίσει να το καταλαβαίνουμε καλά. Τι, όμως, πρέπει να ξέρουμε, έτσι ώστε αυτά που τρώμε να βελτιώνουν όχι μόνο τη σιλουέτα μας, αλλά και την όψη μας; Το σεμινάριο Beauty Nutrition στο IEK ΑΚΜΗ της Θεσσαλονίκης, υπόσχεται να μας επιμορφώσει στον τομέα όπου η διατροφή και η ομορφιά γίνονται ένα.
Από εδώ και πέρα θα ξέρετε τι τρώτε και γιατί το τρώτε, αφού το σεμινάριο Beauty Nutritionμε εισηγήτρια τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Αναστασία Κόκκαλη πρόκειται μέσα σε 12 ώρες να σας χαρίσει θεωρητική, πρακτική κατάρτιση και εξειδικευμένες γνώσεις για τη συμβολή και τη σημασία της διατροφής στην ομορφιά, στην αντιγήρανση και στην αισθητική, καθώς επίσης και στον τρόπο με τον οποίο οι κατάλληλες τροφές ενισχύουν τις θεραπείες της αισθητικής στο δέρμα, στα μαλλιά και στα νύχια
Συγκεκριμένα, το σεμινάριο, του οποίου η έναρξη θα γίνει στις 23/1, θα ασχοληθεί με τις παρακάτω 6 ενότητες:
1. Βασικές αρχές Διατροφής: γενικές αρχές Διατροφής, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη, βιταμίνες, μέταλλα και ο ρόλος τους στον ανθρώπινο οργανισμό.
2. Αντιοξειδωτικά: τι είναι, πού υπάρχουν, πώς λειτουργούν, οξειδωτικό στρες, χρήση πινάκων ORAC (USDA).
3. Φυσιολογία γήρανσης: τι είναι το οξειδωτικό στρες, πώς επηρεάζει την ομορφιά και την εξωτερική εμφάνιση.
4. Διατροφή και δέρμα: Ποια τρόφιμα και θρεπτικά συστατικά επηρεάζουν την εμφάνιση και την όψη του δέρματος, πώς η διατροφή συμβάλλει στη θεραπεία της ακμής και στην πρόληψη της γήρανσης, ποια η σχέση της διατροφής με την κυτταρίτιδα.
5. Διατροφή και μαλλιά: Ποια τρόφιμα και θρεπτικά συστατικά επηρεάζουν την εμφάνιση και την όψη της τρίχας, διατροφή και τριχόπτωση.
6. Διατροφή και νύχια: Ποια τρόφιμα και θρεπτικά συστατικά επηρεάζουν την εμφάνιση και την όψη των νυχιών.
Το αμειβόμενο σεμινάριο απευθύνεται σε αποφοίτους ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ, καθώς και αποφοίτους προγραμμάτων BSc (Διαιτολογίας, Ομορφιάς), σε σπουδαστές ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ, καθώς και σπουδαστές/σπουδάστριες προγραμμάτων BSc (Διαιτολογίας, Ομορφιάς), σε εργαζόμενους στον τομέα της αισθητικής, σε μακιγιέρ, κομμωτές, σε διαιτολόγους και διατροφολόγους.
Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε:
1) Να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου http://iek-akmi.edu.gr/tomeis-eidikotites-iek/seminaria
2) Να καλέσετε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
3) Να κλείσετε επίσκεψη και να ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe-Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη)
Πληροφορίες: Σεμινάριο Beauty Nutrition, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Τσιμισκή 14 Θεσσαλονίκη, Αίθουσα Γ2, 2310 260 200, έναρξη στις 23/1/2016, 9.00-15.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: