Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ DETOX


Ίσως έχετε ακούσει για την διατροφική αποτοξίνωση ως έναν τρόπο επιβράδυνσης της γήρανσης και αποφυγής χρόνιων ασθενειών, αλλά με αναρίθμητες αντικρουόμενες πληροφορίες που κυκλοφορούν μπορεί να είναι δύσκολο να καταλήξετε σε μια σωστή προσέγγιση.
Σε αυτό το σεμινάριο, η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος κυρία Αναστασία Κόκκαλη και ο chef Νίκος Γαϊτάνος, θα σας δείξουν πώς να ετοιμάσετε ένα γευστικό μενού που θα ανανεώσει και θα απαλλάξει τον οργανισμό σας από τις τοξίνες που τον επιβαρύνουν ενισχύοντας τους φυσικούς μηχανισμούς αποτοξίνωσης, ώστε να απολαμβάνετε όχι μόνο τα οφέλη ενός υγιούς σώματος αλλά και ενός καθαρότερου μυαλού.
Ανακαλύψτε γιατί το detox είναι απαραίτητο για την πρόληψη των ασθενειών, τις κοινές πηγές τοξινών και εναλλακτικές επιλογές διατροφής. Ποια τρόφιμα και συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά είναι απαραίτητα να συμπεριλάβετε για μια ισορροπημένη διατροφή, και ρεαλιστικές προσεγγίσεις ώστε να ξεκινήσετε μια σωστή διαδικασία αποτοξίνωσης. Μάθετε πώς να καθαρίζετε και να ενεργοποιείτε το σώμα σας με φυσικό τρόπο, με συνταγές που σκοπό έχουν να αυξήσουν τα επίπεδα ενέργειας σας και να σας αναζωογονήσουν. Αποτοξινωθείτε, μαθαίνοντας να μαγειρεύετε και να καταναλώνετε τις σωστές τροφές με νέους τρόπους που είναι τόσο νόστιμοι όσο και θρεπτικοί.
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση παρακολούθησης, που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.
Κόστος Συμμετοχής: 55€
Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες
Τμήμα 36 ατόμων

Για να δηλώσετε συμμετοχή:
1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην ιστοσελίδα μας
www.cooking-workshop.gr στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
2) Καλέστε τηλεφωνικά, στο 2310 277280, Δευτέρα ως Παρασκευή, 10:00-19:00.

Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης. Πληρωμή με καταβολή του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό EUROBANK. Κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης των συμμετεχόντων, υπάρχει η πιθανότητα ακύρωσης ή αναβολής ημερομηνίας όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Σε αυτή την περίπτωση τα χρήματα επιστρέφονται.

Σημείωση: Παρακαλούμε, όταν συμπληρώνετε την φόρμα συμμετοχής, να συμπληρώνετε απαραίτητα τον τίτλο του σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει, όπως κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.