Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΝΑ ΝΟΣΤΙΜΟ ΠΑΡΤΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ...

Κάπως έτσι θα χαρακτήριζα το  OPEN DAY Του Τομέα Διαιτολογίας και Επισιτισμού Του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις 12 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις τοτ ΙΕΚ Βαλαωρίτου 9.

Αποφασίσαμε μαζί με τον Τάσο Αθανασιάδη (Υπεύθυνο του Τμ Αρτοζαχαροπλαστικής) να συνδιοργανώσουμε τη συγκεκριμένη εκδήλωση με στόχο να ενημερωθούν όσοι ενδιαφέρονται να σπουδάσουν Διαιτητική ή Ζαχαροπλαστική.

Ο καλεσμένος μας Ευτύχης Μπλέτσας δημιούργησε 3 υπέροχα ντιπ και οι παρευρισκόμενοι πήραν μέρος σε ένα διαγωνισμό γευσιγνωσίας, με έπαθλο δωροεπιταγές για σπουδές και εκπαιδευτικά σεμινάρια.


Ο Τομέας Αρτοζαχαροπλαστικής υπό την καθοδήγηση του κ. Αθανασιάδη δημιούργησε εξαιρετικό κέικ καρότου και υπέροχη κρέμα καταλάνα σε συνταγές όπου ο Τομέας Διαιτολογίας είχε την επίβλεψη σε ό,τι αφορά τα λιπαρά και τις θερμίδες.




Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα της λιπομέτρησης και της ενημέρωσης σε θέματα διατροφής.



Αξιόλογοι συνάδελφοι έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση.

Φυσικά σε όλα αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει υπέροχο κρύο πράσινο τσάι από την εταιρεία LIPTON



Περάσαμε πολύ όμορφα και ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε!


Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

OPEN DAY ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ & ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ



Ένα ταξίδι στις γεύσεις και την υγιεινή διατροφή διοργανώνουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με οδηγούς τον Ευτύχη Μπλέτσα (Chef, Τηλεοπτικός Παρουσιαστής, Συγγραφέας) και την Αναστασία Κόκκαλη (Κλινικό Διαιτολόγο-Διατροφολόγο B.Sc, S.R.D.), την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00.
Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Αναστασία Κόκκαλη θα παρουσιάσουν στο κοινό πώς η γευστική απόλαυση μπορεί να συμβαδίζει με την υγιεινή διατροφή, και την διαιτητική.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Open Day περιλαμβάνει:
  • Παρουσίαση Συνταγών Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής
  • Διαγωνισμό Γευσιγνωσίας
  • Συμβουλές Υγιεινής Διατροφής
  • Δωρεάν Λιπομετρήσεις
To Open Day θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στην οδό Βαλαωρίτου 9 (Αίθουσα Διαλέξεων-2ος όροφος).
Η πρόσκληση για το Open Day απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τα επαγγέλματα του Chef, του Αρτοζαχαροπλάστη και του Διαιτολόγου, και σκέφτονται την προοπτική αντίστοιχων σπουδών.
Υπεύθυνοι της εκδήλωσης είναι η Αναστασία Κόκκαλη (Υπ. τμ. Διαιτολογίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας) και ο Αναστάσιος Αθανασιάδης (Pastry Chef, Υπ. τμ. Αρτοζαχαροπλαστικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας)
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: 2310552406, E-mail: iek@xinis.net, Βαλαωρίτου 9, θεσσαλονίκη